Informació General

El domini al que ha accedit es un domini en Internet titularitat de la parròquia de Nostra Senyora de la Consolació de Porreres (d'ara endavant «la Titularitat” o “Església de Porreres”) amb el codi d'identificació fiscal R0700306D i domicili a la plaça de l'església núm. 1 de Porreres 07260 (Illes Balears).

Telèfon 871 252 848 / 637 898 237

Es posa a disposició dels usuaris, a més del propi domicili de la Titularitat i l'apartat CONTACTE de la pròpia web, l'adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., on podran dirigir les seves peticions, qüestions o reclamacions

Objecte

La present pàgina Web ha estat creada i dissenyada per donar a conèixer i permetre l'accés general, a tots els usuaris d'Internet, a la informació relacionada amb l'església de Porreres.

La propietat posarà els mitjans raonables perquè el contingut inclòs a la pàgina sigui exacte i estigui actualitzat.

Església de Porreres no és propietari d'aquelles webs que es despleguen conseqüència de la utilització de la nostra web principal, esglesiadeporreres.org

Condicions d’ús

L'accés i ús de la nostra web per la seva banda implica l'acceptació de les condicions generals establertes en el moment de l'accés, per això és convenient que llegeixi atentament les aquestes condicions cada vegada que accedeixi a la nostra web.

Així mateix, certs serveis prestats en el lloc web poden contenir condicions particulars pròpies que, segons els casos, substitueixen, modifiquen i/o completen aquestes condicions generals.

ESGLÉSIA DE PORRERES es reserva el dret a modificar les presents condicions sense previ avís, sempre que sigui necessari per adequar-les a qualsevol canvi legislatiu, reglamentari, jurisprudencial, administratiu o amb la finalitat d'adaptar-les a modificacions en els serveis prestats.

Accés a la Web

Amb caràcter general vostè podrà accedir a la nostra web de forma lliure i gratuïta. No obstant això, existeixen accessos a determinades àrees reservades de la web per a usuaris registrats. En aquest cas l'usuari deu mantenir estricta confidencialitat de la clau d'accés, per això:

  • Els perfils d'accés i contrasenyes utilitzades han de ser confidencials, personals i intransferibles. És responsabilitat del titular de la contrasenya l'ús que en faci.
  • L'usuari no ha de guardar la seva clau d'accés en una forma llegible en arxius en disc, paper o qualsevol altre tipus de suport on pugui ser accessible.
  • El sistema de seguretat de dades està directament lligat a l'ús de contrasenyes. Aquestes han d'estar especialment protegides i qualsevol incidència que comprometi la seva confidencialitat ha de ser immediatament comunicada a ESGLÉSIA DE PORRERES.
  • ESGLÉSIA DE PORRERES es reserva el dret a interrompre l'accés a la seva pàgina, en qualsevol moment i sense previ avís, ja sigui per motius de seguretat, de control, de manteniment, per errors de subministrament elèctric o per qualsevol altra causa. Per tant, no es garanteix la fiabilitat, disponibilitat ni continuïtat de la pagina Web, en el cas que es presentin les causes abans indicades.

Responsabilitat

ESGLÉSIA DE PORRERES no es responsabilitza de la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir a través d'enllaços del lloc web. La funció d'aquests enllaços és informar sobre l'existència d'altres fons d'informació en Internet, en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos. Per tot això, el Església de Porreres no serà responsable del resultat obtingut a través d'aquests enllaços hipertextuals.

En cap cas ESGLÉSIA DE PORRERES es fa responsable dels continguts publicitaris que pugui contenir el lloc web, són els anunciants els qui han de garantir que el material remès per a la seva inclusió en el lloc web es fa d'acord a la legislació aplicable. El Església de Porreres no serà responsable de qualsevol error, inexactitud o irregularitat que puguin contenir els continguts publicitaris.

L'ús de la pàgina web per qualsevol persona li atribueix la condició d'usuari, amb la qual cosa, accepta que l'ús està sota la seva exclusiva responsabilitat. L'usuari es compromet a no utilitzar la informació, activitats o serveis que el ESGLÉSIA DE PORRERES posa a la seva disposició per desenvolupar activitats contràries a les lleis, moral o ordre públic i en general, a fer un ús conforme a les presents condicions generals. En qualsevol cas, l'usuari respondrà dels danys i perjudicis de tota naturalesa que el ESGLÉSIA DE PORRERES pugui sofrir com a conseqüència de l'incompliment de qualsevol de les obligacions a les quals queda sotmès per aquest Avís Legal, o si escau, per les condicions particulars que siguin aplicables.

Links a la pàgina web

L'usuari d'Internet que vulgui introduir un link des d'aquesta pàgina Web a la seva pròpia haurà d'estar prèviament autoritzat a aquest efecte per escrit de l'entitat ESGLÉSIA DE PORRERES.

Ús de Cookies

La nostra web no utilitza cookies ni qualsevol altre sistema que permeti obtenir informació personal de l'afectat sense el seu consentiment.

Propietat Industrial i Intel·lectual

Tot el contingut de la pàgina Web, entenent, a títol enunciatiu els textos, fotografies, gràfics, imatges, icones i altres continguts audiovisuals o sonors, així com el seu disseny gràfic i codi de font (d'ara endavant, els continguts), és propietat intel·lectual del ESGLÉSIA DE PORRERES o si n'és el cas, de tercers, tret que s'especifíqui el contrari.

Autors:

  • Disseny web: Marc Prieto i Domènec Cintes
  • Fotografíes: Miquel Àngel Cabrer, Simó Tortella, Porreres TV
  • Vídeos: Porreres TV, Simó Tortella

De la mateixa manera, les marques, noms comercials o signes distintius són de titularitat exclusiva del ESGLÉSIA DE PORRERES o, si n'és el cas, de tercers, tret que s'especifiqui el contrari.

Està prohibida la reproducció, transformació, distribució, publicació posada a disposició, extracció, retransmissió o la utilització, de qualsevol naturalesa, mitjà o procediment, excepte en els casos que estigui legalment permès, és a dir, autoritzat pel titular dels corresponents drets.

No obstant això, l'usuari podrà visualitzar i obtenir còpia privada temporal dels continguts per al seu ús exclusiu personal i privat en el seu sistema informàtic, sempre que no sigui amb la finalitat de desenvolupar activitats de caràcter comercial o professional, així com la seva distribució, modificació o alteració.

La infracció de qualsevol d'aquests drets citats pot constituir una vulneració de les presents condicions, així com, un delicte castigat d'acord amb els articles 270 i següents del Codi Penal vigent.

Llei Aplicable i Jurisdicció

Les prestacions de serveis de la nostra Web i els requisits legals exigits per la mateixa, es troben regulats en la corresponent normativa comunitària i en la legislació espanyola vigent aplicable. En cas de possibles controvèrsies la jurisdicció queda atribuïda als tribunals espanyols de Palma.